برای تبادل لینک کلیک نمایید

تبلیغات

رخت آویز جادویی واندر هنگر (WONDER HANGER)

خرید پستی

قیمت : 13000  تومان


چوب لباسی و رخت آویز جادویی واندر هنگر (WONDER HANGER)
توجه مواظب نوع بی کیفیت با قالب های غیر استاندارد باشید که از مشخصه های آنها قیمت های غیر معمول پایین است ضمنا این قیمت برای ۸ عدد رخت آویز جادویی است
رخت آویز واندر هنگر
با رخت اویز واندر هنگر لباسهای شما دیگر چروک نخواهد شد
پکیچ شامل ۸ عدد رخت آویز جادویی واندر هنگر

قیمت : 13000  تومان

برای دیدن توضیحات کلیک نمایید
برای اولین بار در ایران با قیمتی استثنایی

خرید پستی


دستبند مغناطیسی پاوربالانس

فیمت : 12500 تومان

افزایش آرامش در زندگی
دستبند مغناطیسی پاور بالانس

(Power Balance)

پدیده ای شگفت انگیز و بی نظیر در قرن 21

کاهش استرس، افزایش یادگیری، افزایش قدرت تمرکز

کاهش امواج مضرموبایل و دستگاهای الکتریکی

با پاور بالانس تعادل، انعطاف پذیری، قدرت و تمرکز را به خود هدیه دهید

پرفروش ترین دستبند سال ۲۰۱۱ اروپا



روشی بی نظیر برای کاهش استرس و خستگی و افزایش تمرکز و توان �

مورد استفاده توسط معروف ترین اشخاص ایرانی و خارجی

با ظاهری فوق العاده شیک و زیبا

برای دیدن توضیحات کلیک کنید

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

خرید پستی


هر سی سی چند میلی لیتر است؟

  فرنی برای تهیه فرنی از ۲ روش زیر می توان استفاده کرد: روش اول:
آرد برنج یک قاشق مرباخوری سرصاف
شکر نصف قاشق مرباخوری سرصاف
شیر (ترجیحا شیر مادر) (۵ قاشق مربا خوری) آرد برنج باید اول با کمی آب و شکر (به میزان فوق) کاملا پخته شود سپس ۵ قاشق مرباخوری شیر اضافه گردد.

قوام فرنی باید کمی بیشتر از شیر مادر باشد.

اگر از شیری به جز شیر مادر استفاده می شود حتماً باید قبلا جوشانده شود. روش دوم:
آرد برنج یک قاشق مرباخوری سرصاف
شکر نصف قاشق مرباخوری سرصاف
شیر پاستوریزه ۱۲۰ سی سی، معادل نصف لیوان معمولی در این روش اول ۱۲۰ سی سی شیر پاستوریزه را به مدت ۱۰ دقیقه می جوشانند، سپس آب جوشیده خنک شده را به آن اضافه می کنند تا حجم شیر مجددا به ۱۲۰ سی سی برسد بعد آرد و شکر را به شیر اضافه می کنند و مجدداً حرارت می دهند تا به قوام فرنی برسد. توجه: منظور از یک قاشق مرباخوری، قاشقی است با گنجایش cc 5 مانند قاشق مدرج شربت های کودکان. حریره بادام طرز تهیه کاملا مشابه تهیه فرنی است و همراه با افزودن آرد و شکر یک قاشق مرباخوری بادام پوست گرفته و رنده شده ( یا آسیاب شده) نیز اضافه می شود. برای سهولت کار و رعایت تنوع در غذای شیرخوار می توان یک روز در میان از فرنی و حریره بادام استفاده کرد. سوپ
گوشت بدون چربی به اندازه یک تکه خورشتی
برنج یک قاشق مربا خوری
هویج متوسط یک سوم بعد از این که گوشت کمی پخته شد برنج و هویج اضافه می شود.

پس از پختن کامل، باید همه مواد سوپ را مخلوط و نرم کرد تا به غلظت فرنی برسد. به عنوان مثال ۳ نوع سوپ که تنوع مواد غذایی در محتویات آن رعایت شده است ذکر می گردد. * گوشت مرغ، هویج، برنج، جعفری و سیب زمینی
* گوشت گوسفند، لوبیا سبز، برنج، گشنیز و گوجه فرنگی
* گوشت گوساله، کدو حلوایی، جعفری، سیب زمینی و گوجه فرنگی اضافه کردن کمی پیاز رنده شده و خرد شده به سوپ برای رفع بوی مرغ یا گوشت اشکالی ندارد.

همچنین افزودن چند قطره آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج تازه به سوپ و غذای کودک هم آن را خوش طعم می کند و هم جذب آهن را افزایش می دهد. توجه: ۱٫ هر سه روز یک بار یک نوع سبزی به سوپ اضافه می شود: مانند جعفری، گشنیز، لوبیاسبز، کدوسبز، کرفس و … ۳٫ بهتر است کدو، کرفس و لوبیا سبز را اول پخته و بعد به سوپ اضافه کنند.

۴٫ سبزی ها باید در آخرین لحظات پخت سوپ اضافه شود.

در ظرف را نیز می بندند تا ویتامین های آن از بین نرود.

۵٫ اسفناج تا یک سالگی مجاز نبوده و نباید به سوپ شیرخوار اضافه شود.

۲٫ به سوپ نباید نمک، شکر یا چاشنی اضافه کرد.
پوره سیب زمینی یک سیب زمینی متوسط را بعد از شستن کامل با پوست می پزند.

بعد از پخته شدن، پوست آن را جدا می کنند سپس سیب زمینی را همراه با یک قاشق مرباخوری کره یا روغن مایع نرم کرده، کم کم به آن شیر پاستوریزه که قبلا جوشانده باشد اضافه می کنند تا به نرمی و غلظت دلخواه برسد.
پوره هویج پوره هویج هم مثل پوره سیب زمینی تهیه می شود با این تفاوت که اول یک هویج متوسط را کاملا شسته و پوست کنده و با کمی آب می پزند و بعد کره یا روغن و شیر را اضافه می کنند.

iransalamat.com

برچسب :